Kamperen en Logeren

Koffie bij Kampeerboerderij de Straat-hof Taart bij Kampeerboerderij de Straat-hof Kampeer bij Kampeerboerderij de Straat-hof

IMG_6834.jpgEA80F59D-86C8-4E46-9069-D0D195D5996F.JPG

Kampeer/logeer Boerderij de Straat-Hof is in 1996 ontstaan en biedt 40 kampeerplaatsen en tegenwoordig ook 22 logeerplekken verdeeld over verschillende vertrekken in herberg de Oude stal .

De kampeer plaatsen zijn voorzien van elektra en WIFI, De camping is opgedeeld in 5 delen: Binnen-Hof links, Binnen-Hof rechts, Boerlevaar Noord, Boerlevaar Zuid en PolderZicht. De laatstgenoemde ook uitermate geschikt voor een verblijf met een camper. Daarnaaste beschikken wij ook over een speciale camperplaats de Buiten-Hof hier is plek voor 8 campers voor kort verblijf. Wij streven ernaar het kampeerveld mooi groen en begroeid te houden. Om dit te bereiken is het niet toegestaan met de auto het veld op te rijden. We rijden zelf uw caravan op het veld en voor campers hebben wij verharde plaatsen. Uw bagage kunt u in stijl naar de caravan brengen; met de daarvoor bestemde kruiwagens. Kijk hier voor onze kampeertarieven.

Herberg de Oude stal is ingedeeld in 2 familie verblijven de Pinken-Hof en de Koeien-Hof een 2 persoons studio de Kalver-Hof , en 2 persoons B&B kamer het Boerenbed 

Deze verblijven zijn sfeervol ingericht  en beschikken allen over eigen sanitair, tv, netflix , WIFI en nog veel meer.

Kamperen/logeren bij de boer…

Bij kampeerboerderij Straat-Hof logeert u op een modern veebedrijf. U kunt op verschillende manieren in contact komen met het boerenleven. Als u de camping of Herberg logeerverblijf afloopt bevindt u zich al op het erf van de de boerderij. Daarnaast ziet u de meeste dagen van de zomer, de koeien in het naastliggende weiland lopen en met een beetje geluk kunt u zelfs de geboorte van een kalfje meemaken.

Op het bedrijf is het ook mogelijk zelf kennis te maken met het werk op de boerderij. Zo kunnen wij altijd wel hulp gebruiken bij het voeren van de kalfjes of het ophalen van de koeien uit het weiland.

Voorzieningen

Faciliteiten Camping

– Vooraan het kampeerveld zijn twee sanitaire ruimtes te vinden. In totaal zijn er 4 douches, 6 toiletten (inclusief    één rolstoelvriendelijke toilet) en een aantal wastafels, al of niet in een cabine.

– Warm water-tap, vrij te tappen

– Afwasplaatsen onder afdak

– Wifi gratis beschikbaar

Recreatie

- Reuzen glijbaan op Polderzicht

- Klim/glij toestel naast Herberg

– Tafeltennistafel

– Speeltoestellen bij de dierenweide.

– Speelhuis op het Binnen-Hof

– Slingertouw en glijbaan in de koeienstal

– Trampolines.

– Basket-en voet-bal doelen  

- Boerenmais dool-hof 3e week juli tot 2e week september

Omgeving

Kampeerboerderij Straat-Hof ligt in het noorden van het Groene Hart en is omgeven door de grote steden Amsterdam, Leiden en Den Haag. Toch is dat op de camping niet te merken. Vanaf het veld wordt uitgekeken over de polder en de molen. Er zijn verschillende wandel en fietsroutes beschikbaar om de omgeving te verkennen.

 Recreatie in de omgeving

– Openlucht zwembad op 1 km afstand.

– Braassemermeer op 1 km afstand

-  Natuurstrandje 1700 meter

– Strand, Noordwijk op 25 km afstand

– Supermarkt op 1 km afstand in het dorp Leimuiden

– Keukenhof

– Naturalis

– Corpus

   Legermuseum

– Linnaeus hof, de grootste speeltuin van Europa

   Nemo

– Avifauna

– Chimpie Champ (indoorspeelparadijs)

 

kampeerboerderij_de_straathof_plattegrond.jpg

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
info@straat-hof.nl
06 - 53 86 46 86

Facebook

 
 


App_Store_web.png Play_Store_web.png