Overzicht faciliteiten

Koffie bij Kampeerboerderij de Straat-hof Taart bij Kampeerboerderij de Straat-hof Kampeer bij Kampeerboerderij de Straat-hof

file1.jpegDe Oude Stal

De Oude Stal is een ruimte die dient als receptie en Koffie- en theehuis in het kampeerseizoen.
Maar ook een knusse ruimte welke door u kan worden gehuurd voor een besloten feestje. Waar u zelfs tot 20 personen kunt blijven slapen in het boven gelegen Boer-tel. Het inzetten van deze ruimte om er te vergaderen is ook een optie. Veelal gebaseerd op uw eigen catering maar u mag ons ook uitdagen door te vragen of wij dit (deels) voor u doen.

 

 

 

 


 

de-barg.jpg

De Barg

De Barg is een royale ruimte in de voormalige Hooi-barg van de Straat-Hof

Deze ruimte is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 80 personen (uit te breiden met Mobile lounge tot 100 personen)

De Barg beschikt over een podium en een balkon welke door een Band of DJ gebruikt kunnen worden.

 

 

 

 

 


 

pinkenhof.jpg

De Pinkenhof

De pinkenhof is een multifunctionele ruimte welke in het verleden in gebruik was als stal waar jongvee werd gehouden (pinkenhok) De ruimte staat in directe verbinding met de Oude stal waardoor deze ook als geheel aan elkaar te koppelen is geschikt voor 80 personen.
Vele doeleinden zijn denkbaar zoals: Dagverblijf voor over-nachters van het Boer-tel, Ruimte voor bijeenkomsten,partijen, vergaderingen ,workshops en als intiem restaurant voor uw privé diner of lunch welke wij ook voor u kunnen verzorgen.
Laat u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die deze ruimte te bieden heeft..

 

 

 


 

boertel.jpg

Logeren in het Boer-Tel

Overnachten in het Boer-tel
Het is ooit begonnen om op de zolder (die we het Boer-tel noemen) kinderen te laten overnachten die een BoerderijKamp meebeleven. Inmiddels vinden velen hun weg naar het Boer-tel.
Superleuk voor een kinderpartijtje , of vrijgezellenfeestje of na een feest hier op locatie

Boer-tel Overnachting

Totaal  zijn er 20 slaapplaatsen beschikbaar in het Boer-tel


 

boerenterras.jpg

Boerenterras

Aansluitend aan de Oude Stal ligt een zonnig boerenterras. Ook hier kunt u terecht voor een kopje koffie, thee, ijs, of zelfs een eenvoudige lunch. De koffie wordt gemaakt van vers gemalen Red Bean bonen, en onze taarten en cakes zijn veelal huisgemaakt! Kom een middagje langs, en wees welkom om meteen de boerderij, het slingertouw en onze trampolines te verkennen. Uiteraard kunt u er ook als kampeergast van komen genieten!

 

 


 

Vier je ( kinder ) feestje op de boerderij!

Op de Straat-Hof worden ook regelmatig kinderpartijtjes gevierd. De praktijk leert dat je als ouders niet een heel
draaiboek hoeft te maken. De kinderen vinden snel hun draai op de boerderij ook zonder dat u daar zelf de regie in hoeft te nemen. Met het skelteren of touw-slingeren of een sprong op de trampoline. Desgevraagd kunnen wij iets lekkers leveren.

Zoekt u een overdekte plek om een taartje te eten en cadeautjes open te maken, dan kunt er optioneel een binnenruimte bijboeken. Desgevraagd is het arrangement uit te breiden met een workshop of een Safari door de polder.


 

trouwlocatie.jpg

Trouwlocatie de Straat-Hof

Trouwen op de Straat-Hof , met familie en vrienden feesten en kamperen maak er een onvergetelijke huwelijksdag van. Wij bieden leuke arrangementen voor dit soort feesten en daar het hier "maatwerk" betreft nodigen wij gegadigden graag uit om de mogelijkheden met ons te komen bespreken.

Tip: Voorafgaand aan het huwelijk een vrijgezellenfeestje vieren... denk eens aan een Straat-Hof Boer-tel arrangement...

 

 

 


  

polder hof.jpgde Polder-Hof

Op zoek naar een bijzondere plek voor een vergadering of workshop ?

Voor kleine gezelschappen max. 6 personen stellen wij soms de vergaderruimte in de fraaie blokhut op onze schitterende locatie middenin de polder beschikbaar. 

Een sfeervolle ruimte welke beschikt over een vergaderkamer , airco , keuken , toilet , een vergadertafel met luxe stoelen voor 6 personen, flip-over-bord, Smart tv, zitje met knusse open-haard en buitenterras met picknick bank.

Deze ruimte is te huur voor € 15,- per uur 

schoonmaak in overleg

Tevens bieden wij onze gasten de mogelijkheid om het verblijf in de Polder-Hof te combineren met bijvoorbeeld een Boeren lunch /diner / ontbijt  in Herberg de Oude stal en kan ook worden gecombineerd met  een rondleiding ,polderwandeling  waar boer Aad e.e.a. verteld over de boerderij onze dieren en het ontstaan van de polder.

Ook diverse workshops zoals koeien schilderen , boerderijdieren cupcakes maken of thema's op gebied van Persoonlijke ontwikkeling informeer gerust naar de vele variaties.

Ook voor het aankleden van koffie of borrel met huisgemaakt gebak of hapjes 

En een overnachting op de Straat-Hof kampeerboerderij is bij te boeken.

Wij kunnen arrangementen op maat aanbieden informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
info@straat-hof.nl
06 - 53 86 46 86

Facebook

 
 


App_Store_web.png Play_Store_web.png