Kinderfeestjes

Koffie bij Kampeerboerderij de Straat-hof Taart bij Kampeerboerderij de Straat-hof Kampeer bij Kampeerboerderij de Straat-hof

 

Dol op boerderijen en dieren?
Maak er een onvergetelijk feestje van en vier jouw verjaardag op boerderij de Straat-Hof er is superveel te beleven en ondernemen ! 
Wij hebben leuke arrangementen nieuwsgierig? kijk op deze pagina voor de opties en download onze gratis straat-hof app in de app of playstore, zo ben je altijd op de hoogte van alle activiteiten op boerderij de Straat-hof
 
646B1C2D-082D-4BBB-B013-B98A4D014A18.JPEG
 
Kom je verjaardagsfeestje vieren op de boerderij
 
Wat is er allemaal te beleven op onze échte boerderij?
In het noorden van “het Groene Hart” vind je kampeerboerderij de Straat-Hof. Je kunt hier jouw onvergetelijk kinderfeestje geven.
Knuffelen met de dieren , Spelen in het  hooi , ,slingertouw, mega glijbaan, trampoline springen, klimmen, hier heb je echt de ruimte om te dollen. Ook een workshop vrolijke boerderijdieren schilderen, knutselen, schminken, Boerendiploma halen, polderwandeling, rond de boerderij, marshmallows roosteren op een kampvuur en zelfs overnachten in heuse pipowagens..
 
Een kinderfeestje op de Straat-hof vieren kan op vele manieren...

Optie 1. Basis feestje, Neem zelf je proviand en drankjes mee of laat het (deels) door ons verzorgen en laat een picknicktafel op het speelveld plaatsen er zijn op de boerderij trampolines, slingertouw , mega glijbaan en nog wat kleinere versies klimtoestellen, tafeltennistafel, sportveld etc. kosten 5,00 euro per persoon inclusief een kan limonade voor de kinds en een kopje koffie of thee voor begeleiders.

Optie 2.  Maak gebruik van onze binnen ruimte de Speel-Hof bij het slingertouw, Neem zelf je proviand mee
kosten 27,50 euro voor de binnen ruimte + 5.00 euro per persoon inclusief kan limonade en een kopje koffie of thee voor begeleiders. In de winter kun je voor 10.00 euro per dagdeel de ruimte ook laten verwarmen.

Optie 3. Maak gebruik van ons feest + overnachting Pipowagen arrangement, slapen in de pipowagens, gebruik sanitair gebouw Neem zelf je proviand, drankjes, slaapzak en kussen  mee en maak gebruik van binnenruimte Speel-Hof,  trampolines, slingertouw , sportveld; dieren knuffelen etc. kosten  27,50 (per dagdeel) euro per persoon met een minimum van 10 personen of 250,- Euro per 10 personen! (s'winters 10,00 per dagdeel verwarmingstoeslag)
Uiteraard kun je een deel of de gehele catering ook door ons laten uitvoeren.
 
Boerderijdierentaart of cupcakes handwerk kunnen besteld worden prijs op aanvraag!
 
Menu A:  Pannenkoek stroop/suiker met limonade  5,50 euro p.p.
          B:  Pannenkoek stroop/suiker met ijsje          6,00 euro p.p.
          C:  Friet in puntzak met snack en limonade     5,50 euro p.p.
          D:  friet in puntzak met snack en ijsje             6,00 euro p.p.
               
          E:   Happy farm meal, friet, snack, speeltje en ijsje in leuke                  boerderij box                                                                        7,50 euro p.p. 
                F:    Pizza party diverse pizza slices                  5,00 euro p.p
          G:  Boerenontbijtmand met broodjes, croissants,                                 boterhammen, jam kaas, ham, hagelslag en melk                           7,50 euro p.p. (incl:bordjes,bekers,bestek)

Naast onze veehouderij is er ook een camping en Herberg met familieverblijven en een B&B boertelkamer. De Herberg is het gehele jaar open! Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes binnen en ook buiten op het veld en op de boerderij. Boer Aad en boerin Petra staan er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan!  Tip ! Plan een Poldersafari en wandel mee met Boer Aad & Petra door de Grote Heilige Geest Polder en leer over hoe de polder tot stand is gekomen en over de dieren en planten onderweg.

B&B Herberg de Oude Stal met familie/groepsverblijven de Pinken-Hof  de Koeien-Hof de studio Kalver-Hof en boertelkamer het Boerenbed.

Er is ook een restaurant en een vergader locatie "de Barg" hier bieden wij de perfecte mogelijkheid om een vergadering, training , receptie borrel,lunch, diner of high tea te geven en te overnachten ook voor volwassenen !

Note: Tijdens de schoolvakanties in mei en in de zomer is het NIET mogelijk een kinderfeestje te boeken ivm drukte kampeerders en logies gasten.

 

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
info@straat-hof.nl
06 - 53 86 46 86

Facebook

 
 


App_Store_web.png Play_Store_web.png