Kinderfeestjes

Koffie bij Kampeerboerderij de Straat-hof Taart bij Kampeerboerderij de Straat-hof Kampeer bij Kampeerboerderij de Straat-hof

 

Dol op boerderijen en dieren?
Maak er een onvergetelijk feestje van en vier jouw verjaardag op boerderij de Straat-Hof er is superveel te beleven en ondernemen ! 
Wij hebben leuke arrangementen nieuwsgierig? kijk op deze pagina voor de opties en download onze gratis straat-hof app in de app of playstore, zo ben je altijd op de hoogte van alle activiteiten op boerderij de Straat-hof
 
646B1C2D-082D-4BBB-B013-B98A4D014A18.JPEG
 
Kom je verjaardagsfeestje vieren op de boerderij
 
 
Wat is er allemaal te beleven op onze échte boerderij?
In het noorden van “het Groene Hart” vind je kampeerboerderij de Straat-Hof. Je kunt hier jouw onvergetelijk kinderfeestje geven.
Knuffelen met de dieren , Spelen in het  hooi , ,slingertouw, mega glijbaan,trampoline springen, klimmen, hier heb je echt de ruimte om te dollen. Ook een workshop vrolijke boerderijdieren schilderen, knutselen, schminken, Boerendiploma halen, polderwandeling, marshmallows roosteren op een kampvuur en zelfs overnachten in heuse pipowagens..

Let op ! Tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen geen kinderfeestjes geboekt worden!

Een kinderfeestje op de Straat-hof vieren kan op vele manieren...

Optie 1. Basis feestje met gebruik van binnenruimte de Speel-Hof in de indoor speelboerderij waar ook onze dieren wonen. Keuze: Neem zelf je proviand en drankjes mee of laat het (deels) door ons verzorgen. Er zijn op de boerderij  veel leuke dieren om te zien en te aaien er zijn klim toestellen, tokkelbaan,trampolines, slingertouw , mega glijbaan en nog wat kleinere versies glijbanen ,klimtoestellen,tafeltennistafel,sportveld etc.
Huur Speel-Hof   32,50 euro per dagdeel Let op ! de ruimte dient bezemschoon weer opgeleverd te worden.
kosten 5,00 euro per persoon inclusief een kan limonade voor de kinds en een kopje koffie of thee voor begeleiders.
Tip:Tijdens de winter kun je een kachel huren  voor 12,50 per dagdeel

Optie 2.  Maak gebruik van onze binnen ruimte de Speel-Hof bij het slingertouw, Neem zelf je proviand mee.
* Huur Speel-Hof  32,50 euro voor de binnen ruimte Let op ! de ruimte dient bezemschoon weer opgeleverd te worden.
+ 5.00 euro per persoon inclusief kan limonade en een kopje koffie of thee voor begeleiders.
* Workshop keuze uit: Boerderijdieren schilderen, Dromenvanger of krachtstok maken 8,50 p.p.
* Boerendiploma rondje lmet boer of boerin langs de dieren en helpen met verzorgen, er wordt van alles verteld over de dieren en de boerderij na afloop krijgen de kinderen een heus boerendiploma met hun naam er op mee naar huis 5,00 euro p.p.
Tip: Tijdens de winter kun je een kachel huren  voor 12,50 per dagdeel

Optie 3. Maak gebruik van ons feest + overnachting Pipowagen arrangement, slapen in de pipowagens, gebruik sanitair gebouw .Neem zelf je proviand, drankjes, slaapzak en kussen mee en als extra maak gebruik van binnenruimte Speel-Hof, trampolines, slingertouw , sportveld; dieren knuffelen etc. kosten  29,50 euro per persoon met een minimum van 10 personen of 295,- Euro of je betaald dit bedrag voor jouw gezelschap. note:Er zijn totaal 11 slaapplaatsen dus voor 29,50 extra kun je een persoon meer meenemenm,(s'winters 12,50 per dagdeel verwarmingstoeslag)
Uiteraard kun je een deel of de gehele catering ook door ons laten uitvoeren.
optie 3 is tijdens schoolvakanties en feestdagen niet te boeken !!
 
Boerderijdierentaart of cupcakes handwerk kunnen besteld worden prijs op aanvraag!
 
Menu A:  Pannenkoek stroop/suiker met limonade  5,50 euro p.p.
          B:  Pannenkoek stroop/suiker met ijsje           7,50euro p.p.
          C:  Friet in puntzak met snack en limonade    6,50 euro p.p.
          D:  friet in puntzak met snack en ijsje             7,00 euro p.p.
               
          E:   Happy farm meal, friet, snack, speeltje en ijsje in leuke                  boerderij box                                                                        8,50 euro p.p. 
               F:    Pizza party diverse pizza slices                   5,00 euro p.p.
         G:   Boerenontbijtmand met broodjes,  boterhammen, jam kaas, ham, hagelslag                    en                  melk    7,50 euro p.p. (incl:bordjes,bekers,bestek)

Naast onze veehouderij is er ook een camping en Herberg met familieverblijven en een B&B boertelkamer. De Herberg is het gehele jaar open! Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes binnen en ook buiten op het veld en op de boerderij. Boer Aad en boerin Petra staan er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan!  Tip ! Plan een Poldersafari en wandel mee met Boer Aad & Petra door de Grote Heilige Geest Polder en leer over hoe de polder tot stand is gekomen en over de dieren en planten onderweg.

B&B Herberg de Oude Stal met familie/groepsverblijven de Pinken-Hof  de Koeien-Hof de studio Kalver-Hof en boertelkamer het Boerenbed.

Er is ook een restaurant/vergaderlocatie "de Barg" hier bieden wij de perfecte mogelijkheid om een vergadering, training , receptie borrel,lunch, diner of high tea te geven en te overnachten  in de Herberg met een groep...  volwassenen !

 

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
info@straat-hof.nl
06 - 53 86 46 86

Facebook

 
 


App_Store_web.png Play_Store_web.png