Logeren bij de Straat-Hof

Laat de Straat-Hof voor even uw thuis zijn en beleef het boerenleven op een unieke manier! Kom bij ons logeren in één van de drie onderstaande verblijven. Uiteraard is er in overleg ook de mogelijkheid om verblijven in logeerkamers en kampeerplaatsen te combineren. Welkom op de boerderij!

Pipowagens

Tussen april en november zijn onze Pipowagens perfect ingerichte trekkershutten op wielen. Twee wagens zijn geschikt voor 4 personen elk, en één wagen biedt plaats aan 3 personen, en ze staan vlak bij de sanitaire voorzieningen. De bedden maken we uiteraard voor u op.

Logeerkamers

We bieden 2 accommodaties voor maximaal 8 personen en 3 accommodaties voor 2 personen. Optioneel met ontbijt op de kamer en standaard voorzien van opgemaakte bedden. Deze kamers zijn het hele jaar door te boeken.

Chalets

Op het kampeerveld staat tussen half maart en half oktober een 4-persoons chalet tot je beschikking. Met koeien die langs de veranda wandelen, biedt het chalet veel privacy en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Openingstijden

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend.

De sanitair ruimte en afwaskeet op de Straat-Hof zijn tot 1 november open en van 1 november tot 1 april is er een sanitaire voorziening in de grote stal beschikbaar.

Onze gasten mogen uitsluitend bezoek op hun kampeerplek ontvangen wanneer deze bij ons aangemeld worden.

Onze horecavoorziening de Barg waar wij op ons boerenterras en in ons restaurant o.a. koffie, thee, dranken, taart, koek, ijs, tosti en frites verkopen, is ook voor onze gasten geopend tijdens schoolvakanties en daarbuiten voor geplande/gereserveerde events.

Wij hopen jullie spoedig te begroeten op de Straat-Hof en zullen er alles aan doen het jullie naar de zin te maken

 

 

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer