Vermaak bij de Straat-Hof

Op Straat-Hof bruist het van mogelijkheden en activiteiten voor zowel jong als oud. Boek de Speel-Hof voor een optimale beleving van de boerderij te midden van onze dieren.

Kinderfeestje

Overweeg het vieren van een kinderfeestje, met de optie van een educatieve rondleiding met de boer, wat zelfs kan betekenen dat je kind naar huis gaat met een door boer Aad ondertekend boerendiploma.

Het kinderfeestje kan volledig door ons verzorgd worden, inclusief eten en drinken, of je kunt ervoor kiezen om dit zelf mee te brengen, of deels.

Kinderfeestje XXL

Buiten de vakanties is het ook mogelijk je kinderfeestje met je hele familie er omheen te vieren. Je maakt dan een combi met de grote binnenruimte bij het indoor speelparadijs omringd door kleine dieren. En je huurt de aangrenzende MelkHof om van daaruit de catering te kunnen verzorgen.

Ontvangstruimte De Barg

Vier je babyshower in De Barg, een sfeervolle boerenhuiskamer waar decennia geleden het hooi de ruimte vulde. Of vier je verjaardag of je jubileum als je meer vrienden hebt dan ruimte om het te vieren.

Voor grootouder(s) die de verjaardag soms wel met 4 generaties willen vieren, is Straat-Hof ook dan een perfecte plek. Wij verzorgen de catering en kunnen aan de meeste wensen voldoen.

Entertainment

Geniet van lokale muziek met een hapje en een drankje, een kleinschalige activiteit die het hele jaar door wordt aangeboden, meestal halverwege de middag tot het begin van de avond. Of woon een lezing bij in een ontspannen sfeer. Is uw bijeenkomst zakelijk? Zie vergaderen.

BoerenTerras

Tijdens de zomervakantie is ons BoerenTerras van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Hier kun je genieten van huisgemaakte appeltaart en lunch.

Straat-Hof maaltijdservice

In de zomervakantie bieden wij op vrijdagen huisgemaakte pizza’s en op zaterdag frituren wij voor u. We kondigen ruim van tevoren aan wanneer we ‘s avonds een BoerenMaal-Tijd serveren, een intiem aanschuifdiner met (h)eerlijke producten op kleine schaal. Een handige mobiele app, genaamd “Straathof” in de app store, maakt bestellen eenvoudig. De app is ook ideaal voor het reserveren van deelname aan kleine evenementen. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof zo neer te zetten op de website. We hopen dat jullie deze site net zo gebruiksvriendelijk vinden als wij! 

In de reserveringsmodule boek je gemakkelijk jouw plekje op onze boerderij. Wees welkom en hopelijk tot snel!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer