Modern vergaderen in het groen

De begane grond van de Barg, onze voormalige hooiopslag, is sfeervol ingericht als ontmoetingsruimte en biedt plaats voor 30 personen. Beamer en projectiescherm zijn op verzoek beschikbaar.

Op de eerste verdieping in de Barg is ook de royale vergaderkamer het Hoefgat beschikbaar. Uiteraard voorzien van Wifi, airconditioning en een groot digitaal scherm en flipover. De capaciteit in de vergaderkamer het Hoefgat is maximaal 15 personen.

Verschillende vergadermogelijkheden

Op de boerderij zijn er prima ruimten beschikbaar voor een deelsessie. Informeer nu naar de mogelijkheden. Of u doet even een rondje boerderij om uw bijeenkomst wat af te wisselen. Op verzoek kunnen wij u ook rondleiden. Wij verzorgen ook uw drankje en, wanneer gewenst, een passende lunch.

Geef uw wensen aan ons door en samen komen we tot een passende oplossing.

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof zo neer te zetten op de website. We hopen dat jullie deze site net zo gebruiksvriendelijk vinden als wij! 

In de reserveringsmodule boek je gemakkelijk jouw plekje op onze boerderij. Wees welkom en hopelijk tot snel!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer