Modern vergaderen in het groen

De begane grond van de Barg, onze voormalige hooiopslag, is sfeervol ingericht als ontmoetingsruimte en biedt plaats voor 30 personen. Beamer en projectiescherm zijn op verzoek beschikbaar.

Op de eerste verdieping in de Barg is ook de royale vergaderkamer het Hoefgat beschikbaar. Uiteraard voorzien van Wifi, airconditioning en een groot digitaal scherm en flipover. De capaciteit in de vergaderkamer het Hoefgat is maximaal 15 personen.

Verschillende vergadermogelijkheden

Op de boerderij zijn er prima ruimten beschikbaar voor een deelsessie. Informeer nu naar de mogelijkheden. Of u doet even een rondje boerderij om uw bijeenkomst wat af te wisselen. Op verzoek kunnen wij u ook rondleiden. Wij verzorgen ook uw drankje en, wanneer gewenst, een passende lunch.

Geef uw wensen aan ons door en samen komen we tot een passende oplossing.

Openingstijden

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend.

De sanitair ruimte en afwaskeet op de Straat-Hof zijn tot 1 november open en van 1 november tot 1 april is er een sanitaire voorziening in de grote stal beschikbaar.

Onze gasten mogen uitsluitend bezoek op hun kampeerplek ontvangen wanneer deze bij ons aangemeld worden.

Onze horecavoorziening de Barg waar wij op ons boerenterras en in ons restaurant o.a. koffie, thee, dranken, taart, koek, ijs, tosti en frites verkopen, is ook voor onze gasten geopend tijdens schoolvakanties en daarbuiten voor geplande/gereserveerde events.

Wij hopen jullie spoedig te begroeten op de Straat-Hof en zullen er alles aan doen het jullie naar de zin te maken

 

 

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer