Logeren bij de Straat-Hof

Laat de Straat-Hof voor even uw thuis zijn en beleef het boerenleven op een unieke manier! Kom bij ons logeren in één van de drie onderstaande verblijven. Uiteraard is er in overleg ook de mogelijkheid om verblijven in logeerkamers en kampeerplaatsen te combineren. Welkom op de boerderij!

Pipowagens

Tussen april en november zijn onze Pipowagens perfect ingerichte trekkershutten op wielen. Twee wagens zijn geschikt voor 4 personen elk, en één wagen biedt plaats aan 3 personen, en ze staan vlak bij de sanitaire voorzieningen. De bedden maken we uiteraard voor u op.

Logeerkamers

We bieden 2 accommodaties voor maximaal 8 personen en 3 accommodaties voor 2 personen. Optioneel met ontbijt op de kamer en standaard voorzien van opgemaakte bedden. Deze kamers zijn het hele jaar door te boeken.

Chalets

Op het kampeerveld staat tussen half maart en half oktober een 4-persoons chalet tot je beschikking. Met koeien die langs de veranda wandelen, biedt het chalet veel privacy en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof zo neer te zetten op de website. We hopen dat jullie deze site net zo gebruiksvriendelijk vinden als wij! 

In de reserveringsmodule boek je gemakkelijk jouw plekje op onze boerderij. Wees welkom en hopelijk tot snel!

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer