Kamperen op de Straat-Hof

Bij ons kamperen kan op veel manieren en op plekken met óf zonder schaduw. De 45 plaatsen beschikken over elektra op de plek en water in de nabije omgeving. Er is een stevige grasmat die we zoveel mogelijk ontzien door uw caravan of vouwwagen met onze tractor naar de plaats te brengen en weer terug.

Iedereen is welkom!

U bent welkom met alle voorkomende kampeermiddelen. Voor de campers zijn er jaarrond royaal verharde plaatsen beschikbaar. Gasten die een hond mee brengen zijn welkom op het PolderZicht veld en de camperplaats PolderHof. Ze houden ze aangelijnd en laten ze uit langs de openbare weg. Royale sanitaire voorzieningen zijn vrij voor u beschikbaar.

Via de mobiele app “Straathof” (in de App Store of Google Play te downloaden) wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijkheden in de regio, maar kunt u ook bestellingen doen op het gebied van horeca of uw deelname opgeven aan extra activiteiten die wij organiseren.

Je kunt de Straat-Hof zien als kindvriendelijk. Veel van fijne speelmogelijkheden binnen en buiten maken dat tal van gezinnen, maar ook grootouders met kleinkinderen, de weg naar de Straat-Hof weten te vinden.

Openingstijden

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend.

De sanitair ruimte en afwaskeet op de Straat-Hof zijn tot 1 november open en van 1 november tot 1 april is er een sanitaire voorziening in de grote stal beschikbaar.

Onze gasten mogen uitsluitend bezoek op hun kampeerplek ontvangen wanneer deze bij ons aangemeld worden.

Onze horecavoorziening de Barg waar wij op ons boerenterras en in ons restaurant o.a. koffie, thee, dranken, taart, koek, ijs, tosti en frites verkopen, is ook voor onze gasten geopend tijdens schoolvakanties en daarbuiten voor geplande/gereserveerde events.

Wij hopen jullie spoedig te begroeten op de Straat-Hof en zullen er alles aan doen het jullie naar de zin te maken

 

 

Nieuwe website live!

Afgelopen maanden zijn we druk beziggeweest met onze nieuwe website. We hebben geprobeerd om de sfeer van boerderij De Straat-Hof...

Lees meer

Openingstijden

Onze B&B Herberg de Oude stal en vergader en trainingslocatie het Hoefgat zijn het gehele jaar geopend. De sanitair ruimte...

Lees meer